I kommunerne rundt omkring i landet er der kommet budgetterne. Personalet har travlt. Møderne holdes i et ustændselig strøm. Erfagrupper stikker hovederne sammen og løbende sager bearbejdes og penge forvaltes.

Denne stemning mødte jeg i Herlev i går, hvor jeg aldrig har været før. Personalets kunstforening afholder maleriudstillinger der finder plads i mødelokaler, gangen op til kantinen og selve kantinen med den specielle blå vægfarver.

Måske giver den temporære udsmykning lidt pauser her og der og åbner op for tanker om at der findes en verden derude, selvom man er gravet ned i tal og sager.

Jeg har valgt 20 billeder fra mit atelier i Nordjylland, hvor jeg bor. Blandt billederne er store og små oliemalerier i selskab med silketryk, der er spændt op på lærred og store gouaches, der sidder i svæverammer med museumsglas.

Jeg ønsker god fornøjelse med udstillingen der hænger i Herlev Rådhus frem til slutningen af oktober.

Comment