I går kom en gæst op af indkørslen, lidt forsigtig da. Jeg tror, det var kl. 18 og jeg var i haven. Så siger manden, der bærer navnet Arne, at der stod AABEN og om man kan se KUNST her. Han sad stadig i sin store blå bil med skiltet BETTERØV foroven. Jeg smilede og bød ham velkommen. Arne kom ind i atelier og var begejstret, gik rundt og udbrød hvor gode billederne er og at man ikke forventer sådan noget her, ved vejen. Arne spurgte efter priser og han kommenterede billederne han især kunne lide. Manden bakkede med bilen og slutreplikken var: "Købe kunne han ikke nu, men han vil ikke love, at ikke komme forbi igen."

Mit atelier står åben for gæster lørdag den 15. juni kl. 10-18 lige ind fra Amtoftvejen med nummeret 34 hvor Feggesundfærgen sejler til Mors.

schildkunstogdesign2018.JPG

Comment