Jeg har gjort klart til, at modtage gæster i mit atelier.

Du som gæst kan forvente at komme indenfor et dejligt lyst rum på 50 kvm med højt loft og fabulerende, sanselige kunst på væggen. Alt malergrej, jomfruelige lærreder, tekstiler i lange baner, med gouache fyldte bøtter og vandglas samt pensler er ryddet.

Jeg kalder mit atelier et showroom lige nu. For jeg viser de store og de små kunstværker jeg har skabt de sidste år.

Her er fortællinger, de skæve og de glade, malet med olie eller gouache på lærred. Malerier på papir er indrammet i skønne svæverammer, lyse og mørke. Nogle billeder er abstrakte. Andre har ornamenter som motiv. De er inspireret fra den arabiske verden. Væggene er desuden fyldt med silketryk og papirklip.

Hvad angår tryksager, har jeg plakater, postkort, kunstkalender og indrammet kunsttryk i forskellige størrelser.

I går havde jeg et ungt par fra Tyskland på besøg. De elskede at snuse i mit lager. Det var en stor oplevelse for dem, at hive et oliemaleri frem efter den anden. De diskuterede med hinanden, hvad de kunne lide og hvad de ikke kunne lide og hvorfor. Det var interessant for mig at høre, men også for dem selv: at lytte til sin partner om noget der ikke tales så tit om i dagligdagen med alle de praktiske gøremål. Til sidst kunne de blive enige og de gik herfra med glæde over nyt kunst til hjemmet.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Mit Showroom er åbent i weekenden 10/11. oktober kl. 10-17

I ugen 42 (12.10. - 18.10.2020) har jeg åben som regel fra kl .10-17. Jeg vil anbefale at ringe til mig i forvejen.

0045 28657140

Comment