De sidste måneder har Corinna Weinheimer-Erith og mig arbejdet på dette vendespil, som vi kalder P A I R S O. Nu er det altså blevet færdig, og vi glæder os at præsentere det for dig.
Spillet kommer i to udgaver: P A I R S O ornamento og P A I R S O kao.

Alle kort lægges ud på bordet med bagsiden opad. Den første deltager vender to kort som er synlig for alle deltager. Er de forskellige, vender deltageren dem om på bagsiden igen nøjagtig det samme sted på bordet og turen går til den næste deltager. Vendes to ens kort, er det et stik, der lægges ved den heldige deltager. som må vende to nye kort, før turen går videre. Når alle kort er vendt om, har deltageren med de fleste par vundet.

Udfra min begejstring for kaleidoskoper har jeg fra 2018-2021 malet på serien Ornamente. Det var tit en leg med mønstre, farver og former, som jeg elsker at hengive mig til. Nogle af de bedste fra serien har jeg valgt til spillet P A I R S O ornamento. Originalerne har formatet 30x30cm og er malet med gouache på kalkstenspapir.

Æsken laves af kunsthåndværkeren Corinna Weinheimer-Erith. Hun anvender det fineste linned og udsnit fra mine originale værker i siderne.

Hver æske er unikt og fremstillet i sin egen farvestemning.

Corinna Weinheimer-Erith er freelance kunsthåndværker og restaurator med tyske rødder og har levet i Bretagne (i Frankrig) siden 2005. Med hendes udprægede sans for farver og former laver hun æsker i den ypperste håndværks-mæssige kvalitet, som hun sælger i hele verden. Hvis du f.eks. har været i Bit Vejles Museum for Papirkunst i Blokhus har du helt sikkert set hendes bokse, eller "Schachteln", som hun kalder dem.

Comment