Når mit liv mangler lethed og jeg trænger til opmuntring, gør jeg to ting: lytte til god musik og finde min samling af kalaidiskoper frem.

Jeg kommer i godt humør, når jeg lytter til Bobby Mc Ferrins sang “Don’t worry be happy”. En smuk melodi med et fedt budskab der rækker dybt: Don't worry be happy. In every life we have some trouble. But when you worry you make it double.

Når jeg ser gennem et kaleidoskop glemmer jeg alt omkring mig. WOW. Utallige billeder af mønster folder sig ud foran mit øje. Indeni åbner sig mit hjerte og letheden har en chance. Jeg er begejstret over mangfoldigheden hver gang jeg ryster lidt. Jeg glæder mig over farvernes spil gennem lyset, der falder ind i kaleidoskopen og rammer spejlene. Dette kaleidoskop-kiggeri hjælper mig at finde glæden i momentet og ikke at være så meget bekymret. Tænke hvad der var sket og hvordan mon det bliver. Don't worry be happy.

Lige nu arbejder jeg på kunstkalenderen 2023. Det er netop billeder fra serien ORNAMENTER der kommer i næste års kalender.

Comment