Kom til foredrag og frokost på Whole Food Café. Lær, leg og opdag lighederne i madlavning og kunst.

lørdag 16. marts kl. 11-13 på Vestergade 36, 7700 Thisted

Til arrangementet vil jeg give dig et indblik i mit arbejde i atelieret og i køkkenet, og demonstrere hvor meget aktiviteterne begge steder har tilfælles. Jeg vil tale om processen, når malerier bliver til, give indblik i arbejdet med farver og materialer - og vi skal se på, hvordan de samme mekanismer gør sig gældende i køkkenet med knive, konsistenser og krydderier.

Sammen skal vi udforske sammensætning og anretning, og undervejs kreerer du dit eget maleriske måltid. Tallerkenen er dit lærred, og på en bund af hjemmelavet surdejsbrød anretter du selv med forskellige farverige ingredienser som plantebaseret pålæg, bladgrønt, blomster, spirede frø og bønner mm.

Arrangementet er på den veganske café, Whole Food Café i Thisted. Her er det rart at være. Indretningen minder mig om caféer i Berlin, hvor jeg boede engang. Der er en hjemlig stemning, og der er fokus på bæredygtighed. Du kan købe drikkevarer og kage i forbindelse med arrangementet, og der vil være et udvalg af malerier på væggene i caféen den dag. Jeg håber du har lyst til at udforske kunsten og madlavningen med mig.

Du tilmelder dig ved at betale over mobilpay og overfører 125 kr. til 28657140 . Beløbet dækker foredraget og de smørrebrød, du selv anretter.

Tilmeldingsfrist er 13.marts.

Ved minimum 10 tilmeldinger gennemfører vi arrangementet.

Comment