De sidste 20 har jeg arbejdet i forskellige værksteder: Først i København på Refshalvej i 100kvm med 8 graders varme om vinteren, så i A-huset på Islands Brygge med Morten Buch som "underbo" for at lande hos Fabrikken for Kunst og Design der havde en midlertidlig afdeling på Amagerfælledvej med Kristian Devantier som nabo.

Efter et komplet skift, jeg flyttede fra storbyen til en lille flække nordenfjords, har jeg malet her 100 meter fra vandkanten. Det var et mindre lokale jeg kunne kalde mit værksted. Når flere end to gæster kom på besøg for at se malerier, var det mere end udfordrende. Jeg husker et udendørs arrangement med ZONTA kvinder fra Thisted med blæst og kølige temperatur.

Planen om et udvidet areal hvor jeg kan arbejde på de større lærreder og modtage gæster, har jeg haft i tankerne siden jegvar flyttet ind for ti år siden. I 2016 blev det til handling, da vi startede at støbe gulvet på et areal af 60kvm. I år fejrede vi så invielsen af atelieret den 23.september.

 

 

Comment