Det er mig en stor glæde at vise den mangfoldighed i mit arbejde med papir når vi åbner udstillingen "Paper Works" lørdag den 2.september på Kirsten Kjærs Museum.

Jeg elsker at arbejde med en særligt slags papir, kaldt Steinpapier. Sammen med gouache (Mercedesen blandt vandfarver -som jeg kalder den) og en uimodståelig trang til at skildre skæve eksistenser, pittoreske landskaber og surreale abstraktioner enten i pastelfarver eller i klare farver med knald på, er det for mig en daglig fryd for øjet.

Denne fryd vil jeg gerne give videre til gæsterne i udstillingen. At sanse, at blive berørt, at have minder, der dukker pludseligt op, at blive eftertænksom eller at blive ren og skær glad.

Som særligt tiltag er jeg de første 14 dage, altså i uge 36 og 37, på stedet for at arbejde med frottage. Jeg laver aftryk af omgivelserne, både indenfor og udenfor museet og integrerer dem i billeder jeg laver i Artmoney format.

Jeg har min kunstkalender med Limfjordsbilleder og Artmoney med i udstillingen. 

Fernisering: 02.september kl. 13-16

Adressen: Langvadvej 64, 7742 Frøstrup

Udstillingsperiode: 02.09. - 29.10.2017 åbent kl. 11-17

Arbejdende værksted: 03.09.-17.09.2017 kl. 11-15 ma-fr og 11-17 i weekenden

 

 

 

Comment